1/09/2018 - FC Lebbeke wint openingsmatch bij KM Torhout

Al na enkele minuten was FC Lebbeke op achtervolgen aangewezen op het kunstgrasveld van KM Torhout. Aan het uur hingen de bordjes gelijk en in het laatste kwartier pakten de bezoekers de verdiende zege.

 

Torhout mocht al vroeg juichen toen Jonathan Stael een zwakke uittrap benutte om Harry Hollevoet te bedienen en deze de bal op het hoofd van Gianni Sennesael schilderde (04’). Pas een kwartier later stak Lebbeke de neus aan het venster maar Jasper Meeuws had weinig moeite met het schot van Hamza Amazou. De thuisploeg counterde snel en Hollevoet zocht opnieuw Sennesael maar die kreeg het leder niet onder controle (22’). FCL reageerde via Mike De Pauw die door de buitenspelval glipte maar Meeuws kon nog redden (36’).

 

Na de rust nam Lebbeke resoluut de match in handen maar de thuisgoalie gaf geen krimp. Toen Aron Defevere te kort terugspeelde was Mike De Pauw er als de kippen bij om binnen te tikken (61’). Torhout had geen pasklaar antwoord en ontsnapte aan verder onheil nadat een knappe volley van Kevin De Wannemaeker werd afgevlagd (64’). Meeuws toonde zijn klasse op een plaatsbal van De Pauw (71’) en Sennesael trapte te zwak op doel (76’). Even later klommen de bezoekers toch op voorsprong toen Junior Van Damme een hoekschop keihard tegen de netten kopte (78’). KM moest nog met 10 verder nadat Thomas Goddeeris voor aanhoudend reclameren iets vroeger mocht gaan douchen (89’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Wingene en zondag trekt KM Torhout naar  Jong Lede.

 

KM Torhout: Meeuws, Defevere, Steur, Hollevoet, Vanysacker (80’ Christiaens), Sennesael, Stael, Goddeeris, Cordie, Neu, Shema. Res: De Wilde, Tanghe, Verhelst

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, K. Van Damme, Verhaeghe (91’ Van Gyseghem), Bogemans, Amazou (68’ J. Van Damme), Kurtulus, Gaye, Ben Abbès, De Pauw (70’ Van Hoof), Moerenhout. Res: Aeyels.

 

Doelpunten: 04’ Sennesael 1-0, 61’ De Pauw 1-1, 78’ J. Van Damme 1-2

 

Gele kaarten: 24’ Shema, 69’ Steur. Rood: 89’ Goddeeris (2x geel)

 

Scheidsrechter: Opsomer Sander


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect