17/11/2018 - FC Lebbeke haalt een verdiend punt bij SKV Zwevezele in blessuretijd

Op bezoek bij 1ste periodekampioen Voorwaarts Zwevezele heeft FC Lebbeke moeten wachten tot de blessuretijd om te krijgen waar de ploeg recht op had. De gastheren openden de score na het uur maar de bezoekers bleven erin geloven.

 

Beide ploegen zorgden voor evenwicht in een heel lange studieronde. Zwevezele kreeg de eerste kans maar Giovanni Franco Simoës viseerde het zijnet (27’). FCL reageerde via Andy Van Hoof die enkele verdedigers in de wind zette maar zijn doorsteekpas zag afgevlagd (29’). Brian Marmitte kopte een voorzet van op de flank rakelings over (35’) terwijl Aaron Vandendriessche een zwakke uittrap van de bezoekende goalie naast besloot (36’). Lebbeke kende pech toen Junior Van Damme een hoekschop langs de verkeerde kant van de paal kopte (38’).

 

Zelfde spelbeeld na de pauze met wisselend balbezit en halve kansen tot Jarne Moerenhout zich verslikte en Niels Coussement de voorzet tegen de netten prikte (65’). Van Hoof ging in de diepte en bediende Gertjan Martens die niet tussen de palen geraakte (73’). Net zoals vorige week voerde Lebbeke eindelijk enkele vervangingen door en de thuisverdediging kreeg de handen vol. Dit werd voor FCL opnieuw beloond toen Junior Van Damme in blessuretijd zijn 7de seizoenstreffer binnen knalde.

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Woluwe-Zaventem en zondag trekt SKV Zwevezele naar Jong Lede.

 

SKV Zwevezele: Depaepe, Minne, Vandendriessche, Bataille, Lagrou (76’ Van Heuverzwyn), Provoost, Franco Simoës, Verzele, Marmitte, Coussement, Yagan (90’ Hillewaere). Res: Cool, Rollier.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Van Hoof, Bogemans, Martens (75’ Amazou), Kurtulus (75’ Gyimah), Gaye, Ringoot, De Pauw, Moerenhout (84’ Van Gyseghem), J. Van Damme. Res: Aeyels.

 

Doelpunten: 65’ Coussement 1-0, 92’ Van Damme 1-1

 

Gele kaarten: 59’ Vandendriessche, 92’ Depaepe

 

Scheidsrechter: Bossuyt Niels


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect