16/12/2018 - FC Lebbeke wint met het kleinste verschil van KM Torhout

Wedstrijd met weinig echte kansen waarin de bezoekers speculeerden op de counter en de thuisploeg collectief opvingen. Ook nu weer bleek de lokale onmondigheid en was het wachten tot in het slot om alsnog de 3de thuiswinst te kunnen noteren.

 

FC Lebbeke zorgde al direct voor gevaar en Brandon Vanderbeken moest eerst plat op een schot van Junior Van Damme (04’). Op een nieuwe poging van Junior Van Damme had Vanderbeken een goede reflex in huis (09’), terwijl de opdrijvende Andy Van Hoof de benen van de bezoekende goalie viseerde (11’). De lokale aanhang schrok wakker toen de 38-jarige ex-eersteklasser Elimane Coulibaly een hoekschop binnen kopte. Het bezoekende feestje ging echter niet door want het doelpunt werd afgekeurd voor fout op Levi Van Der Taelen (20’). Harry Hollevoet counterde snel maar Tresor Shema kon de voorzet niet in doel verlengen (21’). FC Lebbeke voelde het gevaar en drukte de bezoekers terug achteruit al vloog een afvallend schot van Tim Van Den Bogaerde niet ver over (36’). Kort voor de pauze verlengde Van Hoof de bal in de handen van Vanderbeken.

 

De thuisploeg kwam sterk uit de kleedkamers en drukte Torhout met de rug tegen de muur. Vanderbeken had een knappe reflex in huis op een poging van Kevin Bogemans (49’) terwijl niemand een voorzet van Ken Van Damme in doel kon verlengen (51’). FC Lebbeke bleef de wedstrijd beheersen maar echte kansen kwamen er voorlopig niet. Na een half weggewerkte hoekschop bleef Kevin De Wannemaeker de bezoekende defensie de baas en bediende Kevin Bogemans die de voorzet binnen poeierde (79’). Even later was het bijna helemaal over en uit maar de bezoekende goalie kon een kopbal van Mauro Van Gyseghem nog over tippen (81’). Torhout bleef de gelijkmaker zoeken en Van Der Taelen had heel wat moeite om een knal in de draai van Coulibaly nog over de lat te liften (85’).

 

Zondag 13 januari trekt FC Lebbeke naar Wingene en zaterdag 12 januari is KM Torhout gastheer voor Jong Lede.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, K. Van Damme, Van Hoof (83’ Vekeman), Bogemans, Kurtulus, Ringoot, Ben Abbès, De Pauw (91’ De Vlieger), Van Gyseghem, J. Van Damme (35’ Martens). Res: Aeyels.

 

KM Torhout: Vanderbeken, Defevere, Steur, Hollevoet, Vanysacker, Stael, Van Wijk (64’ Neu), Coulibaly, Verhelst (83’ Couwyzer), Van Den Bogaerde, Shema, Res: Meeuws, Christiaens.

 

Doelpunten: 79’ Bogemans 1-0

 

Gele kaarten: geen

 

Scheidsrechter: Bourdeaud’hui Simon


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect