19/01/2019 - FC Lebbeke wint zonder glans van KSV Oostkamp

Net zoals in de heenwedstrijd kon Oostkamp een paar open kansen niet afwerken en toen Lebbeke dat wel deed moesten de bezoekers passen. Voor de thuisploeg de eerste 9 op 9 van het seizoen en meer uitzicht op een plaats in de linker kolom.

 

Een snel op de bal jagend Oostkamp gaf de lokalen weinig tijd om goed voetbal te brengen en had steeds overwicht op het middenveld. Lebbeke bleef achteraan goed gesloten spelen maar moest wel opletten voor de tegenaanval. Toen Nikolaas Vermaut voor open doel verscheen kon Kevin De Wannemaeker het schot nog net afblokken (13’). Ook Phil Canoot kreeg een open kans maar Levi Van Der Taelen hield zijn netten schoon met een knappe reflex (18’). FCL zorgde stilaan voor meer gevaar en Gauthier Schelstraete moest een verre knal van Ken Van Damme in hoekschop duwen (30’). Robin Nelis poeierde een afvallende bal na deze corner in het dak van het doel (31’). Oostkamp zette de lokale defensie onder druk maar die plooide niet en gaf geen echte kansen weg. Op slag van rust kopte Koen Verhaeghe een vrije trap op de lat en Robin Nelis trapte de rebound binnen (45’).

 

Ook na de pauze hadden de bezoekers het meeste balbezit en wonnen de slag om het middenveld maar echt doelgevaar leverde dat niet op. Kevin Bogemans verlengde een voorzet in de handen van Schelstraete (63’) terwijl Van Der Taelen een scherpe voorzet van Jari Timmerman van de onder de lat moest halen (69’). Lebbeke bleef de wedstrijd controleren en bij Oostkamp verdween stilaan alle hoop.

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar KHO Wolvertem-Merchtem en zaterdag is KSV Oostkamp gastheer voor Jong Lede.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, K. Van Damme, Verhaeghe (84’ Van der Jeugt), Bogemans, Kurtulus, Nelis (46’ De Pauw), Ben Abbès, Moerenhout, Van Gyseghem, J. Van Damme (67’ Van Hoof). Res: Aeyels.

 

KSV Oostkamp: Schelstraete, Bonny, Timmerman (72’ Buysse), Bekaert (72’ Cafmeyer), Decloedt (79’ Ly), Vanneste, Canoot, Lenihan, Blieck, Vermaut, Lannoo. Res: Ide.

 

Doelpunten: 31’ en 45’ Nelis 1-0 en 2-0

 

Gele kaarten: 41’ K. Van Damme, 74’ Blieck, 86’ Lannoo

 

Scheidsrechter: Stove Florian


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect