23/02/2019 - FC Lebbeke laat SK Pepingen-Halle in het slot langszij komen

Wedstrijd met 2 gezichten waarin de thuisploeg op weg leek naar eerherstel na de voorgaande weken maar zich na het uur door de bezoekers liet wegdrukken. De rustdag van volgende week komt misschien net op het gepaste moment.

 

Van bij de aanvang greep FC Lebbeke de bezoekers bij de keel maar kende pech toen Sergei Deweerdt nog met de vingertoppen een vlam van Ken Van Damme op de onderkant van de dwarsligger kon duwen (04’). Kevin De Wannemaeker kopte een vrije trap van Erdinç Kurtulus over (09’). Kurtulus stuurde de snelle Andy Van Hoof diep en die schoof de bal in de loop van Robin Nelis die niet miste (11’). FCL ging door op zijn elan en Deweerdt moest attent zijn op een schot van Nelis (14’). Bij een scherpe voorzet van Mike De Pauw ging de bezoekende goalie goed plat (25’) terwijl Jonas Aeyels attent bleef op een vrije trap van Stan Vandenbrande (26’). Van Hoof bleef een gesel voor de defensie maar was iets te zelfzuchtig en knalde over in plaats van de bal opzij te leggen (36’). Op slag van rust geraakte de dribbelende Van Hoof niet voorbij Deweerdt.

 

Ook na de koffie nam FC Lebbeke direct het voortouw met een knappe actie van Andy Van Hoof. Eerst haalde hij de bal uit de voeten van de aarzelende Chakib Haidour om nadien naar binnen te trekken en de bezoekende goalie het nakijken te geven (48’). Match gespeeld denk je dan maar plots nam Pepingen-Halle het spel over en FCL kroop achteruit. Een kopbal van Menco Deryck na hoekschop werd nog door Aeyels en de deklat weggewerkt (56’). Toen Deryck plots alleen voor de thuisportier verscheen ging deze in de fout en de bal lag op de stip. Avansey Ngadrira zette beheerst de aansluitingstreffer op het bord (70’). FC Lebbeke geraakte niet meer uit de omknelling en toen Deryck een vrije trap in het pak gooide zorgde Thomas Bourgeois voor een lokale koude douche (86’).

 

Zondag 10 maart trekt FC Lebbeke naar Avanti Stekene en is SK Pepingen-Halle gastheer voor Jong Lede.

 

FC Lebbeke: Aeyels, De Wannemaeker, K. Van Damme, Van Hoof (71’ Gyimah), Bogemans, Kurtulus, Nelis (85’ Vekeman), Ringoot, Ben Abbès, De Pauw (89’ Van Der Jeugt), Van Gyseghem. Res: Van Der Taelen.

 

SK Pepingen-Halle: Deweerdt, Haidour, Bourgeois, Wagner, Pé, Deryck, Ngadrira, Dailly (82’ Schoonjans), Neef, Vandenbrande (59’ Ertveldt), Van Belle, Diakhite (57’ Wagner). Res: Pauwels.

 

Doelpunten: 11’ Nelis 1-0, 48’ Van Hoof 2-0, 70’ Ngadrira 2-1, 86’ Bourgeois 2-2

 

Gele kaarten: 14’ Van Belle, 55’ Pé, 70’ Aeyels, 83’ Ertveldt

 

Scheidsrechter: Stevens Tom


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect