5/05/2019 - FC Lebbeke wint haast probleemloos bij Sporting Kampenhout

Op de slotspeeldag heeft FC Lebbeke een verlengstuk gebreid aan de goede prestatie van vorige week. Al vroeg klommen de bezoekers op voorsprong. Kort na de rust lag de match in een definitieve plooi terwijl Kampenhout geen weerwoord had.

 

Kin tegenstelling tot de vorige uitwedstrijd was FC Lebbeke nu wel direct bij de zaak al verdween na een mooie combinatie een schot van Bryan Van Der Jeugt nipt naast (04’). Toen Cedric Medard te kort terugspeelde op zijn doelman zat Junior Van Damme er tussen en Seppe Maes was kansloos (08’). Kampenhout reageerde via Kwinten Van Den Broeck die na zwak uitverdedigen op doel besloot maar Levi Van Der Taelen ranselde de bal uit de benedenhoek (17’). Na een weggewerkte lokale hoekschop counterde Andy Van Hoof heel snel maar mikte dan te hoog (23’). Aan de overzijde krulde specialist Nik Vangrunderbeek een vrije trap over de lat (36’).

 

Trainer Jan Schoorens bracht Koen Verhaeghe in aan de rust en net zoals vorige week loonde dat onmiddellijk. De knal van Verhaeghe werd wel afgeblokt maar Mike De Pauw vlamde de rebound tegen de netten (46’). De thuisploeg lag nu uitgeteld op de mat en ontsnapte aan verder onheil nadat J. Van Damme de paal viseerde (66’). Even later was het toch terug prijs toen De Pauw kon doorspelen aan Junior Van Damme die meteen zijn 13de seizoenstreffer tegen de netten joeg (71’). Lebbeke ging door op zijn elan maar de thuisportier tipte een schot van Ken Van Damme uit de kruising (73’).

 

Seizoen 2018/2019 zit erop met een 8ste plaats voor FC Lebbeke en een degradatie voor Sporting Kampenhout.

 

Sporting Kampenhout: Maes, Aba Yahya (71’ Vermeulen), Vangrunderbeek (44’ Yangassa), Medard, Van Den Broeck, Desmet, Segers, Goovaerts, Avetisov, L. Verhaeghe (57’ Debacker), Marien. Res: Billast.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Vekeman, Van Der Jeugt (46’ K. Verhaeghe), K. Van Damme, Van Hoof, Kurtulus (84’ Heyvaert), Gaye, De Pauw, Moerenhout, J. Van Damme (76’ De Vlieger). Res: Aeyels.

 

Doelpunten: 08’ J. Van Damme 0-1, 46’ De Pauw 0-2, 71’ J. Van Damme 0-3

 

Gele kaarten: 35’ Segers

 

Scheidsrechter: Olaerts Tristan


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect