7/08/2019 - FC Lebbeke wint in derby van VW Hamme

Evenwichtige wedstrijd waarin de thuisploeg zich de evenknie toonde van de 1 reeks hoger uitkomende Wuitens. Lebbeke klom op voorsprong en Hamme stelde gelijk. Met nog een kwartier op de klok rondde FCL een collectieve aanval perfect af.

 

Heel veel middenveldspel verhinderde dat er echte kansen kwamen tot Glory Monday in de rug werd geduwd bij een voorzet van Jens Ringoot en zelf de strafschop omzette (07’). VW Hamme had geen directe reactie en bleef geduldig bouwen. Jules Vits nam een vrije trap voor zijn rekening en krulde deze mooi in de kruising (25’). Beide ploegen bleven om beurten aan de bal maar uitgespeelde kansen leverde dat niet op. Het meeste gevaar kwam er via Joren Triest die een vrijschop nipt naast mikte (40’).

 

Lebbeke bracht na de rust 8 nieuwe spelers in en ook bij VW Hamme werden enkele vervangingen doorgevoerd. Ook nu bleven de 2 teams elkaar van nabij volgen en waren de kansen sporadisch. Levi Van Der Taelen kon een vrije trap van Pape Seck nog net over de lat duwen (58’) en had een zweefsprong nodig op een knal uit een scherpe hoek van Sander Claeys (69’). FCL counterde collectief en via Koen Verhaeghe kwam het leder bij Mike De Pauw terecht die Gille Van Haver kansloos liet (73’). Vigor Wuitens had geen pasklaar antwoord en de lokale verdediging hield de match goed gesloten. De laatste kans was nog voor Bryan Van Der Jeugt die een voorzet net naast kopte (88’).

 

Zaterdag trekt FC Lebbeke naar US Rebecquoise (20u00) en donderdag 15/08 komt KAV Dendermonde op bezoek (19u30).

 

FC Lebbeke:

1ste helft: Van Der Taelen, Van Renterghem, Vekeman, Moerenhout, Monday, Borghgraef, Kabera, De Vlieger, Ringoot, Sey, Van Gyseghem.

2de helft: Van Der Taelen, Van De Sompel, Vekeman, Van Damme, Verhaeghe, Van Der Jeugt, Ben Abbès, Sey, De Pauw, Loriers, Maluka.

 

VW Hamme: Van Haver, Caboumi, Sikumoya, Ysewyn, Triest, Vits, De Coeyere, D’Heer, Achnak, De Rauw, Seck. Ingevallen: Audin, Akingboye, Zeulevoet, De Witte, De Prycker, Claeys.

 

Doelpunten: 07’ Monday 1-0, 25’ Vits 1-1, 73’ De Pauw 2-1

 

Gele kaarten: geen

 

Scheidsrechter: Calluy Ruben


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect