1/09/2019 - FC Lebbeke haalt de volle buit bij Avanti Stekene

Op de openingsspeeldag nam Avanti resoluut de match in handen op hun kleine en in slechte staat verkerende (oefen)terrein. Nadat een penalty was gemist opende Lebbeke de score op een diefje en minuten later lag Stekene uitgeteld op de mat.

 

De bezoekers hadden het van bij de start heel lastig om hun normale spel te ontwikkelen of om een duel te winnen. Toen Levi Van Der Taelen in de fout ging op Koen De Wilde lag de bal op de stip. De Wilde trapte zelf de penalty maar Van Der Taelen ranselde het leder uit zijn doelvlak (14’). Ook de volgende mooie kans was voor de thuisploeg maar Christophe Van Gysel kopte een hoekschop over (16’). Lebbeke voelde dat er wat in zat en toen Niels Martin met een listige pas Jordy Maluka bereikte had Johan De Grave geen verhaal (24’). Stekene enigszins van slag en viel helemaal stil nadat Niels Martin een vrije trap binnen knalde (28’).

 

Na de koffie ging Stekene verwoed op zoek naar de aansluitingstreffer maar toch zorgden de bezoekers voor het eerste gevaar.  Martin kopte een voorzet van Thomas Van Renterghem voorlangs (47’). Een vrije trap van Bram Mennes belandde op de deklat (51’) en Koen Verhaeghe kopte op een verdediger (70’). Daniel Mombers besloot een mooie kans te zwak op Van Der Taelen (72’) en Jyrki Franssens liftte de bal over doel (74’). Een te zachte kopbal van Jess De Rudder werd door de bezoekende goalie onschadelijk gemaakt (90’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Lochristi en trekt Stekene naar Torhout.

 

Avanti Stekene: De Grave, De Smet, Mag’Kavula, De Wilde (81’ Van Guyse), Mennes (67’ De Meulenaere), Franssens, De Rudder, Van Gysel (82’ Goossens), Klippelaar, De Pau, Mombers.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, Moerenhout, Van Damme, Verhaeghe (89’ Kabera), Martin, Ringoot (84’ D’Heer), De Pauw (83’ Sey), Loriers, Maluka.

 

Doelpunten: 24’ Maluka 0-1, 28’ Martin 0-2

 

Gele kaarten: 51’ Mag’Kavula, 65’ Van Damme, 66’ Van Renterghem

 

Scheidsrechter: Janssens Glenn


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect