7/09/2019 - FC Lebbeke ziet SK Lochristi in het slot langszij komen

Wedstrijd die alle kanten uit kon met echter te weinig echte kansen. De thuisploeg klom kort na het uur op voorsprong maar enkele minuten voor affluiten hingen de bordjes gelijk.

 

Beide ploegen zochten naar het openingsdoelpunt al kwam FC Lebbeke er het dichtste bij. Wouter Van Der Eedt kon echter het schot van Jordy Maluka nog uit de baan halen (03’) terwijl Koen Verhaeghe verzuimde een open kans in doel te deponeren (04’). Verhaeghe kon een voorzet van Maluka niet genoeg naar beneden koppen (18’) en Van Der Eedt was attent op een schot van Niels Martin (22’). Kort voor de rust kopte Verhaeghe een voorzet van Martin over (39’). Veel middenveldspel en goed aansluitende verdedigingen hielden wel het tempo uit de match.

 

Een streep van Maxim Eeckhout vloog naast het lokale doel (47’). Aan de overzijde kopte Thomas Van Renterghem het leder over de grijparmen van de bezoekende goalie maar de bal werd door een verdediger nog van onder de lat gehaald (49’). Martin verstuurde een verre voorzet in het pak die door Jordy Maluka tegen de netten werd gelift (63’). Lochristi had geen pasklaar antwoord maar nadat Lebbeke onzuiverder begon te spelen lag het gevaar op de loer. Robbe Smessaert had een voorzet maar binnen te koppen maar de open kans ging voorlangs (82’). Levi Van Der Taelen was attent op een verre verlengde kopbal (86’). Een doelpunt hing in de lucht en dat kwam er ook toen Yassin Badi in het centrum een voorzet binnen kopte (87’). FCL kreeg zelfs bijna het deksel op de neus maar de thuisportier kon een voorzetschot van Pepijn Vangansbeke nog met de vuisten wegwerken (90’)

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar KVV Zelzate en is SK Lochristi gastheer voor KM Torhout.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, D’Heer, Moerenhout, Van Damme, Verhaeghe (73’ Ben Abbès), Martin, De Pauw (63’ Sey), Loriers, Maluka (90’ Kabera).

 

SK Lochristi: Van Der Eedt, Smessaert, Polfliet, De Schryver, Deppé, Ryckaert (63’ Vangansbeke), Vandekerckhove, Speltdooren, De Waele (70’ De Wilde), Badi, Van Eeckhout.

 

Doelpunten: 63’ Maluka 1-0, 87’ Badi 1-1

 

Gele kaarten: 45’ Ryckaert, 60’ Verhaeghe, 85’ Moerenhout

 

Scheidsrechter: Goldberg David


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect