19/10/2019 - FC Lebbeke komt pas in het slot naast KSK Oostnieuwkerke

In een vrij gesloten wedstrijd waren de echte kansen zeldzaam. Oostnieuwkerke klom vrij vroeg op voorsprong en FC Lebbeke moest tot op het einde wachten op de gelijkmaker.

 

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar en Thomas Vercruysse ging goed plat op een schot van Mike De Pauw (11’). Aan de overzijde kwam een weggekopte bal op de slof van Maarten Houthoofd en die poeierde het leder door het centrum tegen de netten (14’). Lebbeke reageerde via Ken Van Damme maar die verlengde een voorzet van De Pauw te zacht op Vercruysse (20’). Een streep van Miguel Vanderheeren ging rakelings over de kruising (26’). Oostnieuwkerke haalde de snelheid uit de match en FCL miste creativiteit om het roer om te gooien.

 

Zelfde spelbeeld na de rust al moest Levi Van Der Taelen plat op een scherpe voorzet van Vanderheeren (54’). Glory Monday bediende Koen Verhaeghe maar die kreeg te weinig kracht op het leder (63’). Bij een snelle lokale aanval mocht het thuispubliek dan toch juichen toen Thomas Van Renterghem de netten bol zette (82’). De bezoekers kwamen deze treffer niet te boven en ontsnapten nog aan een koude douche toen een kopbal van Monday bij een hoekschop nog van de lijn werd geveegd (91’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor KM Torhout en ontvangt KSK Oostnieuwkerke het bezoek van Avanti Stekene

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van Renterghem, D’Heer, Moerenhout (73’ Van De Sompel), Van Damme, Monday, Verhaeghe, Martin, Ringoot, De Pauw (62’ Gyimah), Loriers. Res: Aeyels, Kabera.

 

KSK Oostnieuwkerke: Vercruysse, Goddeeris, Willem, Bentein, A. Defevere, E. Defevere, Hollevoet (84’ Vantournhout), Houthoofd, Hoflack, Vanderheeren (58’ Laevens), Buyse. Res: Vanhecke, Colpaert.

 

Doelpunten: 14’ Houthoofd 0-1, 82’ Van Renterghem 1-1

 

Gele kaarten:38’ Martin, 77‘ Loriers, 88‘ E. Defevere

 

Scheidsrechter: Fockedey Jonas


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect