17/11/2019 - FC Lebbeke gooit 2 punten te grabbel bij KSV Bornem

Op bezoek bij de rode lantaarn mag je van een ploeg met enige ambitie verwachten dat dit geen problemen oplevert maar KSV Bornem bezorgde tegen het einde aan FC Lebbeke wel een koude douche.

 

Lebbeke nam direct de match in handen maar echt doelgevaar leverde dat niet op al viseerde Niels Martin wel de deklat (32’). Toen Robbe Meeus de bal niet kon klemmen was Jordy Maluka er als de kippen bij om de score te openen (36’). Bornem bleef in de omknelling zitten maar bleef stug verdedigen.

 

Ook na de rust bleef FCL het commando voeren maar was te inspiratieloos om de thuisverdediging uit verband te spelen. Bij een zeldzame tegenstoot zette Souhail Zarouali zich door op de flank en bediende Zouheir Saih die Levi Van Der Telen het nakijken gaf (81’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor KFC Wetteren en trekt KSV Bornem naar KM Torhout.

 

KSV Bornem: Meeus, Alim (59’ Denteh), De Man, Aps, El Madani, De Sager, Vanmeulder (70’ Zgaoui), Zarouali, K. Ben Liou, Saih, Kassambala (80’ M. Ben Liou) Res: Blommaert.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, Van Damme, Monday (60’ Sey), Martin (60’ Gyimah), Van Der Jeugt, Kabera, Ringoot (72’ Ben Abbès), Loriers, Maluka. Res: Aeyels.

 

Doelpunten: 36’ Maluka 0-1, 81’ Saih 1-1.

 

Gele kaarten: 68’ Maluka, 75’ Denteh, 79’ Kabera

 

Scheidsrechter: De Bruyne Tom


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect