30/11/2019 - FC Lebbeke krijgt het deksel op de neus bij Tempo Overijse

Om te winnen moet je scoren en daar wrong het schoentje bij de bezoekers. Teveel echte kansen werden de nek omgewrongen of strandden op het doelhout en toen Overijse aan de rust uit een vrije trap scoorde was het pleit beslecht.

 

Aan het kwartier komt Niels Martin alleen voor Yanni De Vriendt maar de kans wordt in hoekschop verwerkt. Een mooie plaatsbal van Bryan Van Der Jeugt gaat rakelings naast de paal. Op slag van rust komt Overijse toch even piepen en versiert een vrije trap die door Tom Taelemans wordt binnen getrapt.

 

Ook na de rust enkele reuzekansen maar de bal wil er niet in, terwijl Overijse zich op eigen helft blijft ingraven. Een knal op de paal en een van de lijn geveegde kans leveren geen doelpunt op voor de bezoekers.

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor VK Ninove en trekt Tempo Overijse naar KM Torhout.

 

Tempo Overijse: De Vriendt, De Maeyer, Verdoodt, Dikanda, K. Taelemans, Diarra, Borahsasar (80’ Sidya Ndione), Calgan (90’ Kabir), Amrani, T. Taelemans, Samba Ndione (90’ Dehaes). Res: Belin

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, D’Heer, Van Damme, Monday (73’ De Pauw), Martin, Van Der Jeugt (69’ Gyimah), Ben Abbès, Kabera, Maluka. Res: Aeyels, Ringoot.

 

Doelpunten: 44’ Taelemans Tom

 

Gele kaarten: 72’ Taelemans Kevin

 

Scheidsrechter: Torbeyns Ben


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect