14/12/2019 - FC Lebbeke pakt moeizaam een punt tegen Avanti Stekene

Een aanvallend onmondig FC Lebbeke kon voor de 3de opeenvolgende week niet scoren en mocht blij zijn dat ook bij Stekene de vizieren niet goed stonden afgesteld. De bezoekers hadden wel de beste kansen maar begin- en eindstand bleven ongewijzigd.

 

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar maar Glory Monday vlamde een voorzet van Derick Gyimah meters naast (03’). Levi Van Der Taelen bleef attent op een verre knal van Jyrki Franssens (15’). Angelot Mag’Kavula trapte te zacht op doel tot in de voeten van Christophe Van Gysel maar ook de bezoekende spits kreeg onvoldoende kracht op de bal (28’). Gyimah probeerde het uit een zeer scherpe hoek en Brent Van Steelant moest met de voet wegwerken (29’), terwijl Jordy Maluka een voorzet net naast kopte (30’). Daniel Mombers counterde snel maar zijn schot ging via Van Der Taelen in het zijnet (33’). Jess De Rudder vlamde een laterale voorzet onbesuisd over (34’) en Franssens poeierde het leder naast de kooi (37’).

 

Ook na de koffie bleven de slechte passen zich opstapelen en was de creativiteit ver te zoeken al kon de thuisgoalie nog met de vingertoppen een plaatsbal van Franssens uit zijn doelvlak houden (54’). Aan de overzijde moest Van Steelant plat op een verre knal van Niels Martin (61’). Een doelpunt hing in de lucht maar Franssens verlengde een afgelegde kopbal van De Rudder wild naast (63’). Beide ploegen teerden op hun gesloten verdediging en tot enkele minuten voor tijd was er niets te beleven. Na een geharrewar bleek de vrijgelaten Jari De Caluwe te verrast om de bal in het lege doel te deponeren (85’). Van Gysel pakte het leder mee in de draai maar mikte op de bovenkant van de lat (87’) en Van Steelant bleef attent op een afwijkend schot van Martin (91’).

 

Zondag 05/01/2020 trekt FC Lebbeke naar SK Lochristi en zaterdag 21/12/2019 is Avanti Stekene gastheer voor KM Torhout.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, Van Damme, Monday (90’ Ben Abbès), Martin, Kabera, Ringoot, Gyimah (90’ D’Heer), Loriers, Maluka. Res: Aeyels, Moerenhout.

 

Avanti Stekene: Van Steelant, De Smet, Mag’Kavula, De Wilde (82’ De Caluwe), Mennes, Franssens, De Rudder (75’ Goossens),  Van Gysel, Klippelaar, Verstraeten, Mombers (88’ De Pau). Res: Pepermans.

 

Doelpunten: geen

 

Gele kaarten: 84’ Van Der Taelen, 87’ Martin

 

Scheidsrechter: Calluy Ruben


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect