7/03/2020 - FC Lebbeke haalt ook bij KM Torhout de volle buit

Om in de running te blijven voor een eindrondeticket was het de opdracht van FC Lebbeke om de 3 punten te gaan halen bij KM Torhout en dat lukte ook. Een eerste voorsprong werd nog weggewerkt maar bij de 2de treffer was het pleit beslecht.

 

Weinig toeschouwers in het koude maar gezellige stadion van KM Torhout 92 waar FC Lebbeke van bij de aftrap de touwtjes in handen nam. Met collectief goed uitgebalanceerd voetbal toonden de bezoekers hun intenties en toen Walid Ben Abbès na een mooie actie Glory Monday bereikte mocht Jasper Meeuws zich meteen omdraaien (27’). KM Torhout had geen passend antwoord al viel de gelijkmaker uit de lucht na een misverstand tussen Niels Loriers en Levi Van Der Taelen. Janis Coppin trapte het vervroegd Paaskado graag tegen de netten (31’). FC Lebbeke was niet echt aangeslagen en bleef geduldig opbouwen.

 

Ook na de rust hielden de bezoekers de match in handen en na een collectieve aanval via Ken Van Damme en Glory Monday werkte Yannick Van De Sompel mooi af (67’). De thuisploeg bleek niet in staat deze achterstand nog weg te werken en FC Lebbeke hield de lokalen ver weg van hun doel. Echte kansen kwamen er niet meer en dus pakte FCL meteen 16 op 18!

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Olsa Brakel en zondag trekt KM Torhout naar Oostnieuwkerke.

 

KM Torhout: Meeuws, Schmisser, Vandelannoite, Mestdagh, Ballegeer, Vanhaecke, Vanysacker (81’ Pype), Declercq, Vandenbussche (75’ Vervalle), Coppin, Simoens (30’ Lagrou). Res: De Witte

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, D’Heer, Van Damme, Monday (75’ Martin), Ben Abbès (85’ Kabera), De Vlieger, De Pauw, Loriers, Maluka (80’ Van Tricht). Res: Aeyels

 

Doelpunten: 27’ Monday 0-1, 31’ Coppin 1-1, 67’ Van De Sompel 1-2

 

Gele kaarten: 13’ Vandelannoite, 62’ De Vlieger, 75’ Vanhaecke, 90’ Lagrou

 

Scheidsrechter: Carrein Christophe


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect