2/09/2020 - Scoreloos gelijkspel tussen FC Lebbeke en Olsa Brakel

Duel tussen 2 ploegen die elkaar van bij de start in evenwicht hielden en dat ook de ganse wedstrijd door bleven doen. Echte kansen waren er dan ook amper te noteren.

 

FC Lebbeke zorgde direct voor gevaar al kopte Thibault De Vlieger een hoekschop over (02’). Jasper Otte had een beenveeg nodig op een schot van Mateo Sey (15’) en stond pal toen Thibau Dierickx een voorzet van Sey verlengde (27’). Aan de overzijde viseerde de bedrijvige Malcolm Appiah Nana het zijnet (38’).

 

Wie hoopte op meer kansen in de 2de helft kwam bedrogen uit. Het begon nochtans goed maar Glory Monday verlengde een voorzet net naast de verste hoek (46’). Ook na diverse wissels gaven beide elftallen elkaar geen duimbreed toe en kwam er pas echt gevaar tegen het einde maar Otte ranselde een poging van Monday uit de hoek (88’).

 

Volgende zaterdag trekt FC Lebbeke naar CITY PIRATES ANTWERPEN in de 2de ronde van de Croky Cup. Aanvang 20u00 .

 

FC Lebbeke: Aeyels, Van Renterghem (71’ J. Van De Velde), De Coeyere, Van Damme (58’ Dhaene), Monday, Martin (58’ De Pauw), Neerinckx (46’ Ringoot), De Vlieger, Sey (58’ Pieren), Dierickx (83’ Van Den Broeck), Loriers.

 

Olsa Brakel: Otte, Desmet, Ringoot, Appiah, Haezebroeck, Nelis, Buysens, Bogaert, Deryck, Lambrecht, Cordie. Ingekomen 2de helft: 46’ Cocquyt, Pauwels, D’Hondt, 62’ Beerens, Denis, Meuleman, 72’ Van Eetvelde

 

Doelpunten: geen

 

Gele kaarten: Buysens, Desmet

 

Scheidsrechter: Tyteca Tina.


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect