5/09/2020 - FC Lebbeke pas met de strafschoppen uitgeschakeld bij City Pirates

Voor de 2de ronde in de Croky Cup trok FC Lebbeke naar het Antwerpse City Pirates (2de amateur). Nog voor het halfuur klommen de bezoekers op voorsprong maar na het uur kwam de thuisploeg langszij.

 

Van bij de start toont FC Lebbeke zich de meest actieve ploeg en na een mooie collectieve aanval opent Niels Martin de score (28’). City Pirates is enkel gevaarlijk op stilstaande fases en FCL krijgt nog enkele halve kansen echter zonder resultaat.

 

De koffie zal de thuisploeg zeker goed hebben gedaan want de match kantelt volledig en de bezoekers worden met de rug tegen de muur gedwongen. Jonas Aeyels heeft een knappe save nodig om onheil te voorkomen (51’). FC Lebbeke komt niet meer onder de aanhoudende druk uit en Joy Van Den Bogerd knalt de gelijkmaker binnen (69’). Het blijft pompen of verzuipen en dus op naar de strafschoppen, waarin de Pirates het meest succesvol bleken (5-4).

 

Volgende wedstrijd op woensdag 09 september om 20u00 op bezoek bij K. Londerzeel SK.

 

City Pirates: Schrauwen, Kromah (75’ Eren), Somers, Si Merabet, Van Den Bogerd, Ibn El Mokadem (46’ Omeruo), Van Hove, Misovic, Sefiani, Wilms, Kabir. Res: De Schoenmaeker, Achalhi.

 

FC Lebbeke: Aeyels, De Coeyere, Van Damme, Monday (80’ Sey), Dhaene, Martin (76’ Dierickx), Van Tricht, De Vlieger, Ringoot, De Pauw (67’ Pieren), Loriers. Res: Vandeputte.

 

Doelpunten: Martin 0-1, 69’ Van Den Bogerd 1-1. Strafschoppen 5-4

 

Gele kaarten: 32’ Van Damme, 47’ De Vlieger, 48’ De Pauw, 72’ Van Hove

 

Scheidsrechter: Nijs Jan


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect