3/10/2020 - FC Lebbeke stuurt Svelta Melsele puntenloos huiswaarts

Zowel in de 1ste als in de 2de helft kregen de bezoekers zeer vroeg een opdoffer te verwerken en na iets meer dan een uur was de match helemaal gespeeld. Svelta had weinig in te brengen tegen de collectief gave prestatie van FC Lebbeke.

 

Melsele zorgde direct voor gevaar via een snelle aanval maar Tarik Dahman besloot te zacht op Jonas Aeyels (02’). FCL counterde onmiddellijk en Thibau Dierickx nam Jargo Pauwels te grazen (03’). Lebbeke ging door op zijn elan maar Niels Martin knalde op Pauwels (09’). Melsele moest de wet van de sterkste ondergaan en ontsnapte aan een dubbele achterstand toen Nick Dhaene een voorzet op de dwarsligger devieerde (18’). Aan de overzijde had Aeyels weinig moeite met een kopbal van Arno Van Bergen (22’). Met de rust bijna in zicht moest de bezoekende goalie zich reppen om een scherpe voorzet van Jens Ringoot nog net weg te tippen (39’).

 

Wie iets te lang in de kantine was gebleven was te laat om te zien hoe Dierickx met millimeterwerk Glory Monday diep stuurde en die aarzelde niet (48’). Monday zorgde voor het volgende gevaar maar Pauwels was attent in de hoek (62’). Dierickx ging voor eigen kans in plaats van de vrijstaande Yentl Van De Velde te bedienen en liep zich vast (63’). Yordi Pieren dweilde de ganse linker flank af en knalde het leder in de benedenhoek (67’). Van De Velde stuurde Dierickx diep maar Matthias Ndiribe kon de aanval nog net afbreken (73’). Ook Monday zette een raid op maar geraakte niet voorbij de bezoekende goalie (81’).

 

Volgende zaterdag trekt FC Lebbeke naar Torhout en is Svelta Melsele gastheer voor SK Lochristi.

 

FC Lebbeke: Aeyels, De Coeyere, Van Damme, Monday (88’ Van Den Broeck), Dhaene, Martin, Ringoot, Dierickx (82’ Neerinckx), Loriers, Y. Van De Velde (77’ De Vlieger), Pieren. Res: Van Der Taelen.

 

SVELTA MELSELE Pauwels, Uyttersprot, Sinnaeve, Ndiribe, De Vos, Penneman, Van Bergen, Hos, Ito (83’ Van Bossuyt), Braem, Dahman (70’ Cools). Res: Liessens, De Vleeschouwer.

 

Doelpunten: 03’ Dierickx 1-0, 48’ Monday 2-0, 67’ Pieren 3-0

 

Gele kaarten: 38’ Monday, 55’ Ndiribe, 60’ Van De Velde

 

Scheidsrechter: Cools Lauren


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2021 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect