20/07/2021 - FC Lebbeke nieuwsbrief juli

 

Beste partner van FC,

 

We staan op een paar dagen van de heropstart van het voetbalseizoen. Toch wat het sportieve betreft. Donderdag begint de A ploeg aan de voorbereiding van het nieuwe competitie. Het bezorgt ons toch wat vreemd gevoel.

 

Ons eerste elftal werkte de voorbije weken al een resem vrijblijvende trainingen af, om de stramme spieren na een lange periode weer wat soepeler te maken. Om de cohesie en teamspirit opnieuw in de groep te krijgen. Dat is eigenlijk ook een beetje de bedoeling van deze nieuwsbrief. Want de voorbije maanden (jaar) lag de focus op andere zaken en was voetbal van ondergeschikt belang. Ondanks alle initiatieven van de club om boven water te blijven, gaat er niets boven een rechtstreeks contact. We are back!!

 

Deze nieuwsbrief geeft jou opnieuw een update van wat leeft in de community van FC Lebbeke.


De vrijwilligers onderhielden in tussenseizoen de hele accommodatie om klaar te zijn voor de heropstart. De terreinen liggen er alvast heel uitnodigend uit. Langzaam aan zal de site opnieuw tot leven komen.

 

De eerste training van A ploeg vindt plaats donderdag 22 juli op site 2 (konkelgoed). Tegen eind van de maand sluiten ook de jeugdploegen aan. De officiële start van de jeugd begint op 31 juli met de ‘FAMILYDAY’. Vanaf 14u is iedereen welkom op de opentraining van A ploeg, aansluitend zullen de A kern spelers de jeugdspelers en trainers assisteren. Zij nemen ook het peterschap op zich van een jeugdploeg.Vanaf 18u is er een lekkere BBQ; inschrijven kan hier via onze website. En dan zijn we weer helemaal vertrokken.

 

Op commercieel vlak willen we alvast AL onze trouwe sponsors en partners van harte bedanken omdat we op hun steun kunnen blijven rekenen. Dankzij hen is onze club nog leefbaar in deze moeilijke periode.


Een woordje van dank speciaal aan onze 2 hoofdsponsors:

 

 

 

We kunnen ook melden dat er terug een nieuwe partner bij is: Immo Troef.

Deze samenwerking zorgt voor een stevige fundering. En is zeker even interessant voor onze partners: Een huis of ander gebouw aanbieden via IMMO TROEF kan dankzij dit huwelijk aan heel interessante voorwaarden, via FC LEBBEKE. Dus ook jij kan er van profiteren.

 

 

Bij elke nieuwsbrief zullen er steeds enkele sponsors/partners in de kijker staan met promoties/acties!

 

De eerste grote afspraken op sportief vlak zijn op 1/8 Crocky cup match thuis tegen FC Latem (1 prov.) 4/8 ontvangen we E. AALST om 19u30 en op 11/8 zijn we gastheer voor LOKEREN-TEMSE ook om 19u30. Dus heel interessant om eens af te zakken. Bekijk hier de kalender.

 

Voor onze jeugd is de eerste grote afspraak ons eigen jeugdtornooi op zaterdag 21 augustus. Meer dan 50 Clubs zullen dan hun eerste wedstrijden afwerken in bijna een jaar. Ook dit is interessant om eens af te komen.

 

Bedankt voor jullie tijd en steun.

 

Tot binnenkort en hou het safe!

 

FC Lebbeke
One Team, One Family

 

Volg ons op de officiële FC Lebbeke Facebook


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2021 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect