21/08/2021 - FC Lebbeke geeft Patro Eisden Maasmechelen een koude douche

FC Lebbeke geeft Patro Eisden Maasmechelen een koude douche

In de 4de ronde van de Beker van België (Croky Cup) stond FC Lebbeke in Maasmechelen voor een loodzware opdracht. Met een collectief sterke prestatie werd 1ste Nationaler Patro Eisden via een vrije trap in het slot uitgeschakeld.

 

De thuisploeg zocht naar een vroege voorsprong maar FC Lebbeke gaf geen krimp. De troepen van Stijn Stijnen (ex-Club Brugge) zorgden wel voor veel hoekschoppen maar de betere pogingen van Terwingen en Bounou werden goed weggewerkt.

 

Zelfde spelbeeld na de rust al kon Patro slechts enkele halve kansen van Arenate, Mombongo, Naudts en Bounou voorleggen. FC Lebbeke kraakte onder de hoekschoppen maar barste uiteindelijk niet. Patro ontsnapte toen Thibault De Vlieger een snelle counter op de binnenkant van de paal knalde (81’). Vier minuten voor tijd kreeg Lebbeke een vrije trap die enig mooi binnen getrapt werd door Wannes Van Tricht. Eisden zette nog alles op alles maar voetbal is soms een raar beestje en FC Lebbeke mag zich volgende week zondag opmaken voor een bezoek aan Union Sint-Gillis (momenteel leider in 1ste klasse A).

 

Patro Eisden Maasmechelen: Belin, Dijkhuizen, Renson, Corstjens, Vandergeeten (88' Boonen), Gueroui, Massengo, Terwingen (76' Mombongo), Bounou, Brouwers (46' Arenate), Naudts.

 

FC Lebbeke: Aeyels, Van Renterghem, De Coeyere, Van Damme, Monday, Dhaene, Van Tricht, De Pauw (80’ De Vlieger), Loriers, Van De Velde, Pieren.

 

Doelpunten: 84’ Van Tricht 0-1

 

Scheidsrechter: Klass Clerkx


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2021 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect