7/05/2022 - FC Lebbeke wint duel om stijging naar 2 de amateur bij Tempo Overijse

In de wedstrijd van het jaar kreeg FC Lebbeke een zware loting te verwerken met een verplaatsing naar Tempo Overijse. Het werd een wedstrijd met 2 gezichten waarin de bezoekers hun kansen goed afwerkten en zo de verdiende beloning kregen.

 

Tempo Overijse startte sterk en dwong FC Lebbeke direct achteruit. Echt doelgevaar was er nog niet tot Jonas Aeyels met een wereldsave zijn netten ongeschonden hield (37’). De thuisploeg bleef het commando voeren maar het waren wel de bezoekers die mochten juichen toen Yentl Van De Velde op slag van rust de score opende.

 

Na de koffie ging FCL door op zijn elan en opportunist Van De Velde gaf de thuisploeg een koude douche (49’). Toen Yanni De Vriendt het leder buiten de grote rechthoek met de handen pakte mocht hij vervroegd gaan douchen (64’). Ideaal moment voor Van De Velde die meteen zijn hattrick rond maakte (66’). Tempo lag nu volledig uitgeteld op de mat en de bezoekende supporters konden aan hun vreugdedans beginnen.

 

Tempo Overijse: De Vriendt, De Maeyer, Verdoodt (80’ Ziwa), Van Dyck (65’ Van Gijzeghem), Delorge, Cocchiere, Dehond, Maluka, Focant, De Groodt, Vandervondelen (74’ De Jonge). Res: Barreiro.

 

FC Lebbeke: Aeyels, De Coeyere, Van Damme, Monday (88’ Pieren), Martin, Schuddinck, De Vlieger, Sey, De Pauw, Loriers, Van De Velde, Res: Vandeputte, Dhaene, De Jonghe.

 

Doelpunten: Yentl Van De Velde 45’, 49’ en 66’ 0-1, 0-2 en 0-3

 

Gele kaarten: 17’ De Vlieger

 

Scheidsrechter: Krieken Jan


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2022 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect