11/05/2022 - FC Lebbeke U8 winnen Jeugdcup met 10-8 tegen SK Lochristi

Afgelopen zaterdag 07/05 hebben onze U8 de finale van de Jeugdcup gewonnen door in de finale verdiend te winnen van de U8 van SK Lochristi.

 

Met een nokvol gevuld bus trokken onze spelers, hun trainers, afgevaardigden, ouders en talrijke supporters met vlaggen, sjaals, gekleed in de clubkleuren naar de terreinen van KSK MALDEGEM om er een fantastische finale van te maken.

Het werd een boeiende wedstrijd tussen twee ploegen met veel voetballend vermogen. Bij Lochristi waren Daneels en Goossens moeilijk af te stoppen. Zij hadden een groot aandeel in de zes doelpunten van hun ploeg in de eerste helft. Bij FC Lebbeke namen de fysiek sterke Ellias en Rodney Darkwah het leeuwenaandeel van de doelpunten in de eerste helft voor hun rekening. FC leidde aan de rust met 6-7.

 

Kort na rust maakte Lochristi de gelijkmaker maar onze doelman Nanje ranselde in de tweede helft enkele schoten uit zijn doelvlak en in drie dolle minuten forceerden wij een drie doelpunten kloof 7-10. Doelman Fels (Lochristi) behoedde zijn ploeg voor een ruimer achterstand. Lochristi lukte in de slotfase nog een tegentreffer maar onze U8 wonnen verdiend deze finale met 8-10.

 

Volgende week 15/05 om 10u00 spelen onze U8 op de terreinen van KSV TEMSE de interprovinciale eindronde tegen de winnaars van de provincies West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen en Brabant voor de nationale beker.

 

 

 

 

 


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2022 Alle rechten voorbehouden