8/09/2018 - FC Lebbeke moet de punten aan KVC Wingene laten

De thuisploeg forceerde in het begin enkele kansen en kreeg dan het deksel op de neus. Pas aan het halfuur hingen de bordjes gelijk maar toen de bezoekers opnieuw scoorden was de kous af. De tweede helft bleek een maat voor niets.

 

Al in de eerste minuut kreeg Mike De Pauw een steekpas van Hamza Amazou toegespeeld maar stuitte op de voeten van Dimitri Verhulst. FC Lebbeke bleef de openingstreffer najagen maar de kopballen van Kevin De Wannemaeker (04’), De Pauw (07’) en Amazou (11’) gingen net naast. Aan de overzijde toonde Aaron Bruning hoe het wel moet nadat hij een vrije trap tegen de touwen kopte (14’). FCL had geen pasklaar antwoord en kende pech toen Koen Verhaeghe een hoekschop op de dwarsligger kopte en de reboundknal van Amazou niet door een bos van benen geraakte (27’). Toen Amazou het leder in de loop van Walid Ben Abbès legde poeierde die de bal in de kruising (31’). Lang duurde de lokale vreugde niet want na balverlies liet Muhamet Rushiti de verdediging ter plaatse en Levi Van Der Taelen had het nakijken (36’).

 

Was er in de eerste helft nog iets te beleven, na de koffie was het huilen met de pet op. Een compleet gebrek aan snelheid en creativiteit liet Wingene toe de rangen gesloten te houden en FCL kon geen enkele kans meer versieren. Pas in het slot moest Verhulst nog even tussenkomen op een vlam van De Wannemaeker.

 

Volgende zaterdag trekt FC Lebbeke naar Oostkamp en zondag is VC Wingene gastheer voor Jong Lede.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, K. Van Damme, Verhaeghe, Bogemans, Amazou (63’ J. Van Damme), Kurtulus (63’ Van Hoof), Gaye, Ben Abbès, De Pauw, Moerenhout. Res: Aeyels, Van Gyseghem.

 

VC Wingene: Verhulst, Lahousse, Vandewiele, Van Fleteren, Demaitre, Bruning, Hoornaert, Van Roose, Vanthournout, Rushiti (76’ Kissi), Brogniez (90’ Flederick). Res: Delmotte, Petrovic.

 

Doelpunten: 14’ Bruning 0-1, 31’ Ben Abbès 1-1, 36’ Rushiti 1-2

 

Gele kaarten: 41’ K. Van Damme, 68’ Brogniez

 

Scheidsrechter: Berckvens Bart


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect