29/09/2018 - FC Lebbeke kan vroege voorsprong Svelta Melsele niet ongedaan maken

Na minder dan 1 minuut kende Svelta een droomstart en hield nadien FCL weg  van het lokale doel. De onmondige bezoekers konden geen echte vuist maken en speelden te traag en inspiratieloos om echt doelgevaar te scheppen.

 

Amper 22 seconden stonden er op de stadionklok toen Thibeau De Vos een weggekopte voorzet van op zo’n 40 meter perfect op de slof nam en zijn volley tegen de netten plofte. Lebbeke had geen pasklaar antwoord en moest toezien hoe De Vos een afwijkende voorzet over doel liftte (11’). Toen Koen Verhaeghe toch in de 16 opdook kon Mauro Van Den Wildenberg de scherpe voorzet nog net op de lijn onschadelijk maken (21’). Een kopbal van Kenny Nsumbu Mpaka na hoekschop werd ook op de lijn weggewerkt (26’). Melsele mocht bijna terug juichen toen Kevin Bogemans zich verslikte en de poging van Joeri Sinnaeve op de dwarsligger katapulteerde (32’). Kort voor de pauze had Levi Van Der Taelen een goede reflex nodig om een knal van Jim Van Osselaer nog over de lat te tillen (41’).

 

Na de koffie zochten de bezoekers direct de gelijkmaker maar Junior Van Damme kreeg een voorzet niet tussen de palen (46’). Aan de overzijde werd een kopbaldoelpunt van Jim Van Osselaer afgevlagd (49’). Een te zacht schot van Verhaeghe kon de thuisportier niet in verlegenheid brengen (53’). Van Osselaer bracht De Vos alleen voor doel maar die geraakte niet voorbij Van Der Taelen (64’). Op een nieuwe voorzet van Van Osselaer devieerde De Vos het leder naast (67’). De ingevallen Hamza Amazou nam Van Den Wildenberg op de korrel maar die ging goed plat (68’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor FC Wetteren en zondag trekt Svelta Melsele naar Jong Lede.

 

Svelta Melsele: Van Den Wildenberg, Nsumbu Mpaka, Arewa, Sinnaeve, De Vos (86’ Troonbeeckx), Penneman, Volckerick, Van Osselaer (92’ Bananeza), Vinck, Hos, Smet. Res: Pauwels, Malfroy

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, K. Van Damme, Van Hoof, Verhaeghe, Bogemans, Kurtulus (79’ Van Gyseghem), Ben Abbès, De Pauw, Moerenhout (61’ Amazou), J. Van Damme (79’ Martens). Res: Aeyels

 

Doelpunten: 01’ De Vos 1-0

 

Gele kaarten: 54’ Van Osselaer, 57’ Moerenhout, 61’ Penneman

 

Scheidsrechter: Van Dyck Jonas


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect