2/12/2018 - FC Lebbeke gaat onverdiend de boot in bij leider FC Merelbeke

Zonder echte kansen te creëren maar met doelpunten uit stilliggende fases heeft Merelbeke de 3 punten en de leidersplaats in eigen huis kunnen houden. Lebbeke klom wel op voorsprong maar verzuimde deze nadien verder uit te bouwen.

 

Om voeling te houden met de top van de reeks was Lebbeke tot aanvallen gedwongen en dat deden de bezoekers ook al kon Junior Van Damme niet profiteren toen Sven De Volder de bal niet kon klemmen na een snelle aanval (17’). Aan het halfuur kopte de bezoekende spits een voorzet van Andy Van Hoof binnen maar werd nogal dubieus afgevlagd. Na lokaal zwak uitverdedigen vlamde Kevin Bogemans dan toch de openingsgoal tegen de touwen (31’). Lebbeke ging door op zijn elan al vergat Van Hoof een knappe voorzet van Mike De Pauw eenvoudig binnen te tikken (35’).

 

Lange studieronde na de pauze tot Dean Van Den Winckel een afvallende hoekschop binnen poeierde (61’). Lebbeke reageerde via Ken Van Damme die echter onderuit werd gehaald toen hij alleen voor doel wou afdrukken. De bezoekende kreet om strafschop werd door de scheidsrechter weggewuifd (68’). Jens Ringoot stuurde Van Hoof diep maar De Volder ging gepast in de voeten (73’). Zelf niet afwerken betekent deksel op de neus en dat gebeurde toen Thomas Zwart een onvoldoende weggewerkte vrije trap op de slof nam (85’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Kampenhout en zondag trekt FC Merelbeke naar Jong Lede.

 

FC Merelbeke: De Volder, Van Der Beke (75’ A. Elaut), Van Den Winckel, Van Cauwenberge, Zwart, K. Elaut, De Weirdt (60’ Van Laere), Seynaeve, Saidy (89’ Van De Voorde), Van Der Wilt, Bultheel. Res: Segers.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, K. Van Damme, Van Hoof (76’ Martens), Bogemans, Gaye, Ringoot (85’ Kurtulus), Ben Abbès (85’ Gyimah), De Pauw, Moerenhout, J. Van Damme. Res: Aeyels.

 

Doelpunten: 31’ Bogemans 0-1, 61’ Van Den Winckel 1-1, 85’ Zwart 2-1

 

Gele kaarten: 67’ K. Elaut

 

Scheidsrechter: Beerens Soren


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect