8/12/2018 - FC Lebbeke geraakt niet verder dan een gelijkspel tegen Sporting Kampenhout

Op de slotdag van de heenronde is FC Lebbeke er niet in geslaagd de felbegeerde 3 punten in eigen huis te houden. Opnieuw bleek de aanvalslinie te onmondig en was het zelfs knokken om toch nog een punt in de wacht te slepen.

 

Beide ploegen zochten de openingstreffer al kende Kampenhout wat meeval toen Robby Billast een voorzet pas op de lijn kon onschadelijk maken (12’). Sporting zette druk maar Niels Debacker misrekende zich op een inzenden van de flank (17’). Levi Van Der Taelen moest vol aan de bak om een inswingende hoekschop van Nik Vangrunderbeek uit de kruising te boksen (19’). FCL counterde direct en Andy Van Hoof loodste Junior Van Damme alleen voor doel maar die geraakte niet voorbij Billast (20’). Terug naar de overzijde waar Nik Vangrunderbeek een vrije trap van buiten de grote backlijn keihard binnen krulde (22’). Lebbeke reageerde via Kevin Bogemans maar die mikte te hoog (25’). Billast bleef attent op een scherpe voorzet van Jens Ringoot (31’) terwijl Van Der Taelen een knal van Glenn Leemans uit zijn doelvlak ranselde (33’). Lucas Verhaeghe kreeg een voorzet niet over de armen van de thuisportier (36’) en Vangrunderbeek krulde een vrijschop net naast (39’). Op slag van rust voelde de thuisploeg zich bekocht toen een kopbaldoelpunt na een vrije trap om onduidelijke redenen werd afgekeurd.

 

Ook na de pauze was er lange tijd niets te beleven tot Johan Yangassa alleen voor doel verscheen en Van Der Taelen met een beenveeg kon redden (56’). De lokale aanhang mocht dan toch juichen toen Kevin De Wannemaeker een afvallende hoekschop in de winkelhaak poeierde (59’). Lebbeke ging op zoek naar de winst maar Junior Van Damme liet een open kans liggen (62’) en De Wannemaeker kopte een corner op de dwarsligger (63’). De doorspurtende Vangrunderbeek vlamde uit een scherpe hoek en Van Der Taelen stopte de knal (70’) terwijl Cédric Medard een voorzet te zacht in de handen van de thuisgoalie verlengde (73’). Junior Van Damme won een spurtduel met Yangassa maar deponeerde de bal naast (75’). Lebbeke claimde tevergeefs een strafschop toen de sterk ingekomen Derick Gyimah dubieus onderuit werd gehaald door Medard (88’).

 

Volgende zondag is FC Lebbeke om 15u gastheer voor KM Torhout en trekt Sporting Kampenhout naar Jong Lede.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Moerenhout (70’ Kurtulus), K. Van Damme, Van Hoof (76’ Gyimah), Bogemans, Gaye (83’ Vekeman), Ringoot, Ben Abbès, De Pauw, J. Van Damme. Res: Aeyels.

 

Sporting Kampenhout: Billast, Lemmens, Vangrunderbeek (85’ Meylemans), Medard, Bouzerda, Desmet, Leemans, Debacker (65’ De Boeck), Yangassa, Peeters (59’ Goovaerts), Verhaeghe. Res: Aba Yahya.

 

Doelpunten: 22’ Vangrunderbeek 0-1, 59’ De Wannemaeker 1-1

 

Gele kaarten: 27’ Vangrunderbeek, 40’ Yangassa, 40’ Moerenhout, 80’ Bouzerda, 92’ De Boeck.

 

Scheidsrechter: Van Dyck Jonas


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect