16/05/2023 - FC LEBBEKE BLIJFT EEN DRIESTERRENCLUB

De jeugdwerking van FC LEBBEKE werd bij de aanvang va het seizoen 2022-2023 opnieuw onderworpen aan de strenge voorwaarden van de externe DOUBLE PASS-audit en behoudt met succes het beoogde 3-STERREN LABEL.

 

Hierdoor kunnen onze jeugdploegen gedurende de volgende 3 seizoenen INTERPROVICIAAL blijven voetballen. Ook het verder aanbieden van gewestelijk en provinciaal jeugdvoetbal biedt aan ieder speler van FC LEBBEKE de kans om de voetbalsport uit te oefenen op zijn of haar niveau.

 

Double Pass is een onafhankelijk auditkantoor dat in opdracht van Voetbal Vlaanderen voetbalclubs doorlicht. Zij hebben werkelijk onze club helemaal ondersteboven gekeerd. Alles, van het sportieve tot het organisatorische en de begeleiding werden diepgaand en nauwgezet onderzocht.

 

Het is toch altijd een beetje afwachten en stresserend uitkijken naar het resultaat. Het behouden van de 3 sterren is een bekroning van jaren hard werken binnen alle geledingen van onze jeugdwerking, zowel voor als achter de schermen, zowel door mensen van het beleid, door coördinatoren, door trainers als door de talrijke vrijwillige medewerkers. Elke dag van de week geven zij het beste van zichzelf. Weet je nog toen we er aan begonnen, na de fusie in 2016, wij gewestelijk voetbal speelden en uitkeken naar de grote clubs rondom ons. Op zes seizoenen zij we niet alleen geëvolueerd naar interprovinciaal voetbal maar kunnen wij, op dit niveau, onze voet zetten naast tal van gerenommeerde clubs en zijn we uitgegroeid tot een club “to be” in de streek. De efficiënte en doelgerichte leiding van onze sportieve jeugdcel is hier niet vreemd aan. Toch is stilstaan achteruit gaan en dienen wij er over te waken dat we alert blijven voor de evoluties (sportief, technisch, bestuurlijk) binnen het jeugdvoetbal en dat wij blijven inzetten om onze talenten steeds maar bij te schaven.

 

Een trotse jeugdvoorzitter

 

Cor Van der Straeten

Jeugdvoorzitter

FC Lebbeke


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden